Gästbok

El Udo

Nästa bulletin från El Udo kommer först nästa våren 2019 så håll ut knuttar i Blacka

El Udo

Hej alla nu är det höst så nu ser vi fram imot att. El Udo ställer in el hojen för att ta fram den till nästa se sång 2019. Då tar vi nya El tag på hojen hälsar en glad Udo vi hörs Knuttar i blacka ha de gott El Udo.

Höst

Vi kör imorrn 19/9 16:00 macken

Udos El sommar raport

Hej alla Knuttar i blacka nu är det snart slut på en Sommar som har varit toppen men nu är den snart ett minne blåt. Nu tar hösten vid och vi ser fram att Syckla vidare med El Udos gäng ett tag till vi har ett gåt gäng El antusijaster som vill åka ett bra tag till in i hösten hälsar El Udo med minna anhägare i El Udo klubb. Ha de gott nu ni alla Blacka knuttar vi hörs.

Onsdag 17:30

Hej vi tänkte köra så länge det är skapligt varmt men klockan 17:30 vid macken

Sv:Onsdag 17:30

det är rätt Nuppa håll tag i hojjandet har själv bara åkt en gång i år 1:a maj

El

Hej hur är läget bra hoppas jag nu är det snart slut på en hälig sommar som vi har haft . Hoppas att ni har haft många finna MC tuhrer denna sommaren. Jag har åkt ganska mycket med min nya hobby EI Syckel Udo vi har åkt en hell del stora turer i länet runt i sommar kommer att under hösten åka en hell del turer med ett glat humör hälsar EL Udo.

Udos El sommar raport

Hej alla knuttar här kommer en varm sommar hälsning från ElUdo jag har varit i farten med min el hoj kan ni tro det är bra när vi startar från Copp Smeby vi har nu ändrat till onsdagar när vi träffas på våra turer som ni har det i Blacka turerna som ni har varje onsdag vi är ett antal el kopisar hurra ha nu en trevlig fortsättning av Sommaren hälsar El Udo vi hörs

EL hälsnig

Hej här kommer en Sommar hälsning från glad EL Udo. Jag har sen en tid skapat en EL Cyckel klubb vars namn är Udo el. Vi träffas var annan dag för stora turer när vädret är bra med en stor SOL. Vi träffas varje fredag förmiddag vid Coop Smedby starten är enorm med flera deltagare av 10 välkomna älsar Udo El. Ha de gott alla i Sommar värmen hälsar Udo EL.

EL Syckel

Hej alla MC och El sykel atisuaster här kommer den andra bulitinen från mig jag önskar er en trevlig MC tur i kväll sen vill jag önska er en trevlig Misommarhelg. Classe vi syns på NFF nästa borta machs mot Saltängens den 26/6 Kl. 1900 hoppas på vinst för NFF Ha nu en trevlig Sommar alla Knuttar i Blacka hälsar Udo nästa Buletin kommer när min Sem är Slut ha de gott alla.

Ny kommentar